Google+ Games en het delen van Circles

De introductie van het nieuwe sociale netwerk was op zich al een vrij grote aankondiging maar het lijkt erop dat Google nog veel meer in petto heeft. De website Engadget.com ging namelijk graven in de broncode van Google+ en kwam hier een vermelding naar Google Games tegen. Te lezen is: "Have sent you Game invites and more from Google+ Games".

Het is nog even afwachten voordat Google daadwerkelijk de wereld van social gaming in gaat stappen maar het lijkt er dus wel aan te komen. Onlangs dook er al een vacature van Google op voor een product manager Games at Google. Deze staat nog steeds online.

Gedeelde kringen

Een andere nieuwe toekomstige functie zou het delen van kringen kunnen zijn. Er zijn een aantal afbeeldingen gespot die hier naar verwijzen. Dit kan handig zijn voor ervaren gebruikers die op deze manier interessante kringen delen met andere gebruikers vergelijkbaar met bijvoorbeeld de lijstjes van Twitter. Tegelijkertijd kan het handig zijn voor beginnende gebruikers die op deze manier alvast kunnen starten met een aantal circles gemaakt door andere gebruikers. Denk aan bijvoorbeeld kringen met familieleden die dan door de nieuwe gebruiker niet allemaal meer bij elkaar hoeven worden gezocht.

Meer over de introductie van Google+ lees je hier. Een overzicht van alle berichten in de afgelopen dagen over het sociale netwerk bekijk je hier.

Lees meer over: , ,