Fotoalbums Google+ op slot zetten

Een nieuwe optie voor Google+. Het is eenvoudig om foto's te uploaden naar het sociale netwerk en deze te delen met al je volgers. Echter vind je het prima dat de foto's worden bekeken maar wil je misschien niet altijd dat ze gedeeld kunnen worden. Daarom is er nu een optie om een fotoalbum op slot te zetten zodat anderen het album niet kunnen delen.

Het op slot zetten kan door het gewenste album te openen. Klik dan bovenaan op de link 'Ontgrendeld' en kies vervolgens 'Dit album vergrendelen?' en klik op Opslaan.

"Naamtags (worden teksttags) en +-vermeldingen (werken niet meer) in opmerkingen zorgen er niet meer voor dat het album wordt gedeeld of dat de persoon in kwestie een melding ontvangt. Opnieuw delen wordt ook uitgeschakeld voor alle Google+-berichten die gemaakt zijn terwijl je het album deelde." aldus de uitleg Google.

Lees meer over: ,