Google Experts in Google+

Matt Mastracci is eens gedoken in de broncode van Google+ en heeft zo het lijkt een aantal nieuwe features ontdekt. Als eerste vond hij een verwijzing waaruit blijkt dat in de toekomst vrienden een bericht kunnen achterlaten op je profiel vergelijkbaar met Facebook.

Google Experts

Een meer interessante vermelding is Google Experts wat een vraag en antwoord service binnen het sociale netwerk lijkt te zijn. In de broncode van het sociale netwerk staat onder andere "Welcome to Google Experts! Google Experts has just been turned on for". Wellicht dat Google de strijd aan wil gaan met Quora. Hieronder een afbeelding van de code.

Privacy

Dat is nog niet alles wat Matt wist te vinden. Hij stuitte ook op een privacy wizard. Op deze manier kan er eenvoudig ingesteld worden wie je eigen gegevens mag zien.

Google Voice

Er zijn als laatste Google Voice verwijzingen opgedoken. Het was Matt niet helemaal duidelijk wat dit precies is maar het lijkt erop dat er bezoekers een optie gegeven kan worden om je te bellen zonder dat je telefoonnummer wordt gedeeld.

Lees meer over: ,