Google Earth voor Android nu met Street View

Google Earth voor AndroidGoogle heeft een nieuwe versie van Google Earth voor Android uitgebracht. De belangrijkste toevoeging aan de applicatie met deze update is de toevoeging van Street View. In de applicatie kun je nu inzoomen op een bepaalde plek op de wereld en mits Street View op de betreffende locatie beschikbaar is zal het bekende gele poppetje genaamd Pegman in beeld verschijnen, deze kan opgepakt worden om Street View in te schakelen.

Alle locaties wereldwijd waar Street View beschikbaar kunnen op deze manier in de applicatie voor Android worden geopend. Het is op dit moment nog niet mogelijk om Street View in de applicatie van Google Earth voor iOS te openen. Hiervoor verwijst het bedrijf naar de Google Maps applicatie die sinds enige tijd beschikbaar is voor iOS en ook kan Street View geopend worden door in de mobiele browser te gaan naar Google Maps.

Met de bijgewerkte versie van Google Earth voor Android kun je nu ook routebeschrijvingen voor het openbaar vervoer, de fiets, de auto en lopen weergeven in 3D en snel door een lijst met je zoekresultaten bladeren. Google Earth downloaden kan hier in Google Play.

google_earth_street_view_android_1

google_earth_street_view_android_2

Lees meer over: , ,