Google deelt uit aan alle eigen medewerkers voor de feestdagen

Google logo Vrijwel elk jaar geeft Google alle eigen medewerkers tegen het einde van het jaar een cadeau als bedankje voor al het harde werk het gehele jaar. Afgelopen jaar kregen alle medewerkers een Galaxy Nexus van Samsung maar dit jaar gaat het iets anders.

Inmiddels heeft LG met de recente introductie van de Nexus 4 het stokje overgenomen van Samsung maar Googlers krijgen dit toestel nog niet cadeau, in plaats daarvan mogen medewerkers dit jaar kiezen tussen verschillende producten. Elke medewerker krijgt de keuze tussen de laatste Samsung Chromebook, een Motorola Razr M of een Nexus 7. Uit de laatste kwartaalcijfers bleek dat Google meer dan 36.000 fulltime medewerkers had.

Microsoft deed eerder in september al hetzelfde, alle medewerkers kregen de nieuwe Surface tablet cadeau van het bedrijf evenals een Windows Phone 8 smartphone en een Windows PC. CEO Steve Ballmer maakte het goede nieuws bekend tijdens een besloten evenement voor alle medewerkers in de Verenigde Staten in een groot stadion in Seattle.

Lees meer over: ,