Google Currents voor iOS is nu Google Play Kiosk

Google Currents voor iOS is nu Google Play Kiosk

Afgelopen jaar in november besloot Google om Play Magazines voor Android en Currents voor Android samen te gaan voegen tot een nieuwe app genaamd Play Kiosk. Op dat moment werd al aangegeven dat Google Currents voor iOS ook zou worden omgezet naar Google Play Kiosk en dat moment is nu gekomen. Heb je Google Currents voor iOS geinstalleerd dan zal de app automatisch worden bijgewerkt naar Google Play Kiosk.

Het gaat niet alleen om een naamsverandering maar het betreft een volledig nieuwe app met een nieuw design (Material Design). Google geeft aan dat met de nieuwe navigatie je gemakkelijk toegang hebt tot je favoriete artikelen en edities waaronder:

  • Nu lezen: bekijk artikelen waarop u bent geabonneerd en ontdek nieuwe artikelen en edities, allemaal op één plaats.
  • Onderwerpen: abonneer u en ontvang nieuws over de onderwerpen waarin u het meest bent geïnteresseerd.
  • Mijn bibliotheek: hier vindt u al uw abonnementen.

Standaard zie je verschillende secties in beeld verschijnen na het openen van de app, via de navigatie bovenin kan er geschakeld worden tussen verschillende onderwerpen zoals Sport, Amusement en Technologie. Elke editie kan worden gedeeld en worden gedownload zodat je ook door kunt lezen indien er geen internetverbinding beschikbaar is. Artikelen zelf kunnen worden gedeeld en worden toegevoegd aan een leeslijst, tevens worden artikelen in het grijs weergegeven indien deze zijn gelezen. Een aantal screenshots van de nieuwe app zie je hieronder. Google Play Kiosk kan hier worden gedownload in de App Store.

Lees meer over: , ,