Google Commerce Search in Nederland

Google heeft Google Commerce Search in Nederland geïntroduceerd evenals in Italië en Spanje. Met Google Commerce Search kunnen e-commercesites de zoek- en navigeerervaring op hun platform sterk verbeteren en daarmee het aantal zoekopdrachten op hun website en de conversie verhogen. De dienst optimaliseert de online winkelervaring van de consument en zorgt ervoor dat webwinkeliers klanten een snelle en relevante zoek- en navigatie-ervaring kunnen bieden.

Google Commerce Search was al beschikbaar in Australië, Duitsland, Frankrijk, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Daar hebben verschillende online winkels met Google Commerce Search hun inkomsten uit zoekresultaten weten te verhogen claimt Google. Woodcraft.com realiseerde 34 procent meer inkomsten uit zoekresultaten en het aantal zoekresultaten op de website BabyAge steeg met 64 procent.

Prijs

Het prijsmodel van Google Commerce Search is gebaseerd op het aantal producten/artikelen (SKU's) in uw catalogus en het aantal zoekopdrachten dat per jaar op uw website wordt ingevoerd. De prijzen beginnen bij $25.000 per jaar.

Lees meer over: