Google Chrome extensie zet Gmail op pauze

Van de makers van de plugin Boomerang voor Gmail waarmee onder andere berichten op een later tijdstip verzonden kunnen worden komt een nieuwe extensie genaamd Inbox Pause voor Google Chrome. De extensie is gericht op het tegenhouden van je e-mail berichten zodat je deze kunt binnenhalen wanneer je zelf wilt en hier klaar voor bent, berichten die binnenkomen verschijnen in dat geval dus niet eerder in je Postvak IN.

Na het installeren van de extensie wordt er linksboven een blauwe knop toegevoegd waarmee je Gmail op pauze kunt zetten, nieuwe berichten worden dan zodra je de eerste keer hierop klikt automatisch aan een apart label gekoppeld zodat je ze niet ziet. Na het opnieuw klikken op deze knop worden dan de eventueel nieuwe berichten binnengehaald.

Aanvullend op het pauzeren is het zelfs mogelijk om een automatisch antwoord in te stellen om aan degene die een mail heeft gestuurd te laten weten dat het bericht pas later zal worden bekeken. Dit automatische antwoord kan uiteraard ook worden uitgezet.

Lees meer over: , ,