Google Chrome: Wachtwoorden synchroniseren en meer

In recente Chromium builds en in de laatste versie van Chrome Canary is te zien dat Google wachtwoorden heeft toegevoegd aan het sychronisatie gedeelte. Als synchronisatie wordt ingesteld dan worden standaard apps, voorkeuren, extensies, favorieten, autofill data en thema's gesynchroniseerd en straks dus ook wachtwoorden.

Instant

Verder werd onlangs Instant doorgevoerd in de Canary versie en nu is te zien dat Google hieronder vermeld "Omnibox input may be logged" met een link. De link die erbij staat verwijst nu nog naar Google.com maar hier zal later meer info aan gekoppeld worden.

Cloud Print

Onlangs was ook te zien hoe Google Cloud Print vorm kreeg in de browser. Dit is nu allemaal verwijderd en nadat het experiment is ingeschakeld en je wilt de configuratie online bekijken verschijnt er een melding in beeld "Coming soon...".

Chromium

Uit berichten van Google komt naar voren dat binnenkort Chrome versie 8 binnenkort de bèta-fase bereikt. Inmiddels is Chromium al een stap verder, de meest recente versie is nu Chromium 9.0.562.0.