Google Aanbiedingen (Google Offers) mogelijk ook snel in Nederland

Google Aanbiedingen Mogelijk komt Google Aanbiedingen (Google Offers) op korte termijn ook naar Nederland. De couponsite van het bedrijf bestaat al sinds januari 2011 maar was tot eerder dit jaar alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Sinds begin mei dit jaar is Google Aanbiedingen ook uitgerold in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en in Frankrijk.

Met de couponsite kun je eenvoudig kortingen krijgen op producten en diensten van aangesloten lokale bedrijven. De kortingen worden getoond in de zoekresultaten na het uitvoeren van bepaalde zoekopdrachten. Zo kan er bijvoorbeeld na het zoeken op 'Italiaans restaurant' een aanbieding staan om 10 procent korting te kirjgen. Je kunt door op de titel van de aanbieding deze bekijken en eventueel opslaan om later in te wisselen bij het restaurant. De opgeslagen aanbieding dient voor een bepaalde datum gebruikt te worden.

Google Aanbiedingen in Nederland

Er zijn nog geen officiële aankondigingen over het beschikbaar komen van de couponsite in Nederland dus het blijft vooralsnog speculeren maar inmiddels is wel de app voor iOS in het Nederlands beschikbaar evenals de app van Google Aanbiedingen voor Android. Naast de twee apps is het bijbehorende helpcentrum al in het Nederlands beschikbaar evenals de website van Google Aanbiedingen zelf waar alle gevonden aanbiedingen worden opgeslagen. Als laatste is er al een volledig ingerichte website online beschikbaar met uitleg over de couponsite voor zowel gebruikers als voor geïnteresseerde bedrijven.

Echte aanbiedingen zijn overigens op dit moment nog niet te vinden in Nederland.

google_aanbiedingen

Met dank aan @imBenny voor de tip!

Lees meer over: ,