Google +1’s te koop vanaf 20 dollar

Een goede ontwikkeling is het niet maar ergens is het ook wel weer een slimme zet. Plussem.com, een onderdeel van SEOShop.com is gestart met het verkopen van +1's. Google heeft eerder al aangegeven dat deze aanbevelingen een positieve invloed kunnen hebben op de ranking en dus reden genoeg voor het bedrijf om hier op in te springen.

Pakketten

Er staan op de website momenteel drie verschillende pakketten. Dit begint met 50 +1's voor 20 dollar, 250 +1's voor 70 dollar en 2000 aanbevelingen zijn al te krijgen voor een bedrag van slechts 360 dollar. Op de website staat dat de aanbevelingen die je hebt gekocht daadwerkelijk afkomstig zijn van echte mensen die een Google account hebben zonder dat er bots worden gebruikt. De aanbevelingen worden verspreid over een aantal dagen zodat het niet direct opvalt en dus ook lastig te detecteren valt.

Het pakket bestaande uit 2000 +1's is overigens vanwege vele aanvragen al offline gehaald. Opmerkelijk is dat op de website zelf dan weer geen +1 knop is geplaatst.

Lees meer over: , ,