Goede voornemens 2013 toevoegen aan wereldkaart Google

Goede voornemens 2013 toevoegen aan wereldkaart GoogleGoogle heeft een pagina ingericht waar je als gebruiker je eigen goede voornemen, mits je deze uiteraard hebt, voor het komende jaar kunt delen met de rest van de wereld. De pagina maakt deel uit van de recent door het bedrijf gepubliceerde Zeitgeist 2012.

Op het moment van schrijven zijn er nog maar 92 goede voornemens toegevoegd aan de website maar dit aantal zal ongetwijfeld snel gaan stijgen. Klik op het blauwe plusje onderaan de pagina om je eigen goede voornemen voor het komende jaar toe te voegen aan de kaart. Als eerste vul je dan in wat dit precies is gevolgd door je eigen postcode en land. Als laatste kies je dan een categorie, er kan gekozen worden uit Liefde, Gezondheid, Carrière, Geld, Familie, Onderwijs, Weldoen en als laatste is er nog de categorie Overige.

Je goede voornemen zal dan binnen 24 tot 48 uur zichtbaar zijn op de wereldkaart. Google Translate wordt hier overigens gebruikt om alle andere goede voornemens te vertalen.

goede_voornemens_google_2013

Lees meer over: ,