Gizmodo roept mensen op om foto’s van Mark Zuckerberg te maken

Een bijzondere actie die behoorlijk ver gaat van Gizmodo, de website roept namelijk in een bericht iedereen op om foto's te maken van Mark Zuckerberg, de oprichter Facebook voor een Summer of Zuck serie. Gizmodo zegt dat voor iemand die niet gelooft in privacy dat Zuckerberg behoorlijk gesloten is, hij heeft het sociale netwerk nu naar de beurs gebracht maar hij deelt zelf praktisch geen niets met de buitenwereld.

Er is te weinig bekend over de man die zelfs zijn eigen trouwerij geheim wist te houden voor vrienden en dat moet gaan veranderen, aldus de website in de aankondiging.

Gizmodo zal daarom vanaf nu tot aan Labor Day begin september gaan betalen voor foto's die gemaakt worden van de CEO om hem zodoende beter te leren kennen. Het maakt daarbij niet uit waar deze foto's gemaakt zijn, bijvoorbeeld in een bar, tijdens een conferentie of gewoon op straat. De site wil foto's van Zuckerberg waarvan hij zelf niet zou verwachten dat ze zouden worden gemaakt. De site heeft hier 20 dollar per foto voor over.

Er zijn uiteraard nog wel wat regeltjes en tevens wordt aangegeven dat de foto's wel op een normale en legale manier moeten worden verkregen. Zoals gezegd gaat de actie bijzonder ver, eigenlijk te ver aangezien er haast wordt opgeroepen om de oprichter van Facebook te gaan stalken. Zoals sommigen al hebben aangegeven zou het ergens ook wel aardig zijn als Zuckerberg gewoon zelf een aantal foto's zou insturen naar de website.

Lees meer over: ,