Gesproken berichten opnemen met Facebook Messenger

Facebook Messenger Facebook heeft Facebook Messenger voor iOS en voor Android voorzien van een nieuwe feature. Naast het kunnen versturen van een foto is het nu ook mogelijk met de nieuwe versie om een gesproken bericht te versturen naar een vriend op Facebook.

Een gesproken bericht kan worden opgenomen door op het plusje te drukken naast het tekstveld en daarna op de microfoon naast de knop van de camera. Daarna kan de opname gestart worden door de record-knop in te houden, de opname mag maximaal een minuut lang zijn. Specifiek voor gebruikers in Canada is er nog een extra feature aan de applicatie toegevoegd en dat is het kunnen bellen (VoIP) van andere gebruikers. Het kunnen bellen is alleen beschikbaar in de applicatie voor iOS, gebruikers kunnen niet bellen met gebruikers van Android en ook niet bellen met gebruikers buiten Canada.

Verder noteert het sociale netwerk dat er diverse andere verbeteringen zijn doorgevoerd en dat er bugs zijn verholpen in de applicaties. Facebook Messenger voor iOS download je hier, Facebook Messenger voor Android kan hier gedownload worden in Google Play.

facebook_messenger_microfoon_1

facebook_messenger_microfoon_2

facebook_messenger_microfoon_3

Lees meer over: ,