Geruchten: Foto’s iPhone Lite, lancering iPhone 5S op 20 september

Op de Franse website nowhereelse.fr zijn mogelijke foto's verschenen van de iPhone Lite zoals de goedkopere versie van de iPhone momenteel wordt genoemd. Er gaan al langer geruchten dat het bedrijf later dit jaar in een goedkopere iPhone zal gaan presenteren.

Op de foto's van de Franse website die eerder al diverse foto's wist te publiceren van de iPad Mini voor de officiële introductie en de iPhone 5 zijn een aantal verschillende kleuren plastic achterkantjes te zien wat overeenkomt met eerdere speculaties. Het gaat op de twee foto's om de kleuren groen, rood en geel. Eerder waren er ook al geruchten dat de iPhone 5S in meerdere kleuren beschikbaar zou gaan komen naast zwart en wit vergelijkbaar met de iPod Touch die sinds vorig jaar in meerdere kleuren verkrijgbaar is.

iphone_lite_kleuren_1

iphone_lite_kleuren_2

De nieuwe iPhone 5S zal mogelijk op 20 september in de winkels liggen. Dit verwacht Dave Smith van International Business Times. Smith heeft gekeken naar voorgaande presentaties van Apple en de lancering zal volgens hem twee dagen na het uitbrengen van iOS 7 gaan plaatsvinden. De nieuwe versie van iOS zal naar verwachting precies 100 dagen na de presentatie op WWDC worden uitgebracht, dit deed het bedrijf ook met iOS 6.

De iPhone Lite zal naar verwachting enkele weken na de lancering van de iPhone 5S beschikbaar gaan komen. Beide toestellen worden waarschijnlijk rond 10 september gepresenteerd door Apple. De verwachting is dat Apple op dit evenement ook een nieuwe iPad Mini met retina-scherm met een resolutie van 2048 x 1536 zal presenteren. Mogelijk gaat Apple zelfs de iWatch presenteren. Vooralsnog gaat het alleen nog om geruchten.

Lees meer over: , ,