Gelukkig Nieuwjaar gewenst door Google plus logo Nieuwjaarsdag

Sinds 1999 plaatst Google al speciale logo's om het nieuwe jaar in te luiden en afgelopen jaar werd voor het eerst ook een doodle geplaatst op Oudejaarsdag. Dit jaar heeft Google er ook voor gekozen om al te beginnen op 31 december met een doodle waaraan de zoekopdracht "Gelukkig Nieuwjaar" is gekoppeld. Tevens heeft Google onder het zoekveld een vermelding geplaatst naar een video die gaat over de populairste zoekopdrachten van 2011. Het overzicht met de populairste zoekopdrachten dit jaar is hier te bekijken.

Google Doodle:

Nieuwjaarsdag

Het was de verwachting dat de bovenstaande doodle zou blijven staan tot en met morgen maar dit is niet het geval want Google heeft namelijk nog een aanvullende doodle gemaakt met hieraan eveneens de zoekopdracht "Gelukkig Nieuwjaar" gekoppeld. De doodle zal op zondag wereldwijd op de homepage staan van de zoekmachine.

Google Doodle:

Alle logo's

Zoals gezegd maakt Google al sinds 1999 logo's om het nieuwe jaar mee in te luiden. Een overzicht van al deze doodles plus logo's van Gmail en Orkut is hier te bekijken.

Lees meer over: ,