Geen wedstrijden, aanbiedingen en kortingen op Google+ pagina’s

Iets waar meteen al aan werd gedacht direct na de introductie van Google+ Pagina's voor bedrijven en merken is bijvoorbeeld het organiseren van wedstrijden ter promotie van een pagina. Maar dit feest gaat niet door want Google heeft in de algemene voorwaarden een gedeelte opgenomen waarin wordt verboden om op een pagina wedstrijden te organiseren, aanbiedingen of andere vergelijkbare promoties te plaatsen.

Wat wel mag is het verwijzen naar een actie die staat op een andere site middels een link. Google geeft aan het recht te hebben om Promotie-inhoud van pagina's te mogen verwijderen om welke reden dan ook. Degene die meerdere keren in de fout gaan lopen het risico dat een pagina offline wordt gehaald of dat een account wordt geschorst.

U mag geen wedstrijden, sweepstakes, aanbiedingen, kortingsbonnen en soortgelijke promoties ('Promotie') rechtstreeks op uw Google+-pagina uitvoeren. U mag op uw Google+-pagina een link weergeven naar een aparte site waar uw Promotie wordt gehost mits u (en niet Google) alleen verantwoordelijk bent voor uw Promotie en voor naleving van alle toepasselijke internationale, nationale en lokale wetgeving, regels en regelingen binnen de jurisdictie(s) waar uw Promotie wordt aangeboden of gepromoot. Uw Promotie mag niet worden uitgevoerd op een manier die in strijd is met het Beleid inzake de +1-knop, het Privacybeleid van Google+ of de Aanvullende servicevoorwaarden van Google+ Pagina's. Google heeft het recht uw Promotie-inhoud van Google+-pagina's te verwijderen, om welke reden dan ook.

Volg WebSonic.nl op Google+, de nieuwe pagina is hier te vinden.

Lees meer over: ,