Geen producten van Apple in huis Bill en Melinda Gates

Bill GatesHoewel Bill Gates bijzonder rijk is komen er geen producten van Apple het huis in. In een interview met het Britse radiostation Radio 4 bevestigde Melinda Gates opnieuw geen producten van Apple te kopen ondanks dat hun kinderen er wel om vragen.

In plaats daarvan krijgen de kinderen dan een Windows Phone 8 in plaats van een iPhone en een Zune in plaats van een iPod. "The wealth from our family came from Microsoft so why would we invest in a competitor?" aldus Melinda. Daarbij komt tevens dat het groot nieuws zou zijn als Bill, Melinda of hun zoon of dochter zou worden gespot met een product van Apple. Zo was er vorig jaar december plotseling een foto waarin te zien was dat dochter Jennifer een toestel in haar handen had die verdacht veel leek op een iPhone.

In 2009 gaf Steve Ballmer overigens aan in het programma College Tour geen producten van Apple in huis te hebben. Een uitspraak van de huidige CEO van Microsoft was ook ooit eens, "I've got my kids brainwashed: you don't use Google, and you don't use an iPod."

Lees meer over: , ,