Gebruikers op Google+ zoeken

Exponential Labs heeft een zoekmachine gemaakt bedoeld om snel gebruikers op Google+ te vinden. Wie de website bezoekt ziet direct op de homepage de populairste gebruikers al zijn deze statistieken niet actueel. Zoeken kan via het zoekveld bovenin door een naam in te voeren. Aan de linkerkant staan een reeks filters die direct of na het uitvoeren van een zoekopdracht te gebruiken zijn. Je filtert op onder andere geslacht, relatie, land, stad plus beroep en er zijn twee filters 'On Twitter' en 'On Facebook'.

Door rechtsboven op 'statistics' te klikken zie je een overzicht van alle statistieken die zijn verzameld door Exponential Labs. Door op 'People Directory' kan er gezocht worden op naam. Het is wel zo dat nog niet alle gebruikers zijn te vinden met de zoekmachine gezien het aantal geïndexeerde gebruikers dat bovenaan de website staat vermeld.

Meer over de introductie van Google+ lees je hier. Een overzicht van alle berichten in de afgelopen dagen over het sociale netwerk bekijk je hier.

Lees meer over: ,