Gebruikers Instagram met veel volgers mogen gratis overnachten in hotel

Gebruikers Instagram met veel volgers mogen gratis overnachten in hotel

In Australië heeft recent een trendy hotel haar deuren geopend waar je als gebruiker van Instagram mogelijk een nacht gratis kunt overnachten. Iedere gebruiker van Instagram die meer dan 10.000 volgers heeft mag gratis een nachtje komen logeren in het nieuwe hotel.

Heb je echter niet 10.000 volgers op Instagram dan kun je nog op een andere manier een extra nacht verdienen. Een keer per maand organiseert het hotel een wedstrijd onder de gasten die uiteraard ook te maken heeft met fotograferen. Degene die de beste foto weet te maken van het hotel zal een gratis nacht extra aangeboden krijgen. Er is overigens ook een selfie space aanwezig voor enthousiaste gebruikers van Instagram :-).

Het hotel in Sydney heeft de naam 1888 Hotel wat een verwijzing is naar het jaar 1888 toen Kodak, zeven jaar eerder opgericht, de eerste camera voor het grote publiek op de markt bracht. Tevens werd in dat jaar het gebouw waar het hotel in is gevestigd gebouwd.

In totaal duurde het omtoveren van het gebouw tot hotel 2 jaar en 30 miljoen dollar. 1888 Hotel is uiteraard ook zelf actief op Instagram. Indien je geïnteresseerd bent om hier een nachtje te slapen, een kamer (Shoebox) is er vanaf ongeveer 125 dollar per nacht.

Lees meer over: ,