Gebruikers Facebook feedback sturen vanwege verwijderde reacties

Een nieuwe optie momenteel getest door Facebook kan wel eens handig zijn voor eigenaren van pagina's. Het komt misschien wel eens voor dat als je zelf pagina's in beheer hebt dat je reacties van gebruikers moet verwijderen om een bepaalde reden.

Een nieuwe optie geeft je als eigenaar van een pagina de mogelijkheid om de gebruiker van de verwijderde reactie feedback te sturen. Zodoende kun je op een eenvoudige manier laten weten aan de desbetreffende gebruiker waarom de reactie is weggehaald.

In dit geval kwam deze mogelijkheid in beeld na het verwijderen van een reactie. Het is overigens niet verplicht om een gebruiker feedback te sturen, annuleren kan altijd.

Wat betreft reacties is het zo dat als je een reactie wilt verwijderen deze eerst wordt verborgen. In dat geval lijkt het voor de gebruiker die de reactie heeft geplaatst alsof deze er nog staat terwijl andere gebruikers, behalve vrienden van de gebruiker, de reactie niet meer zien staan. Na het verbergen is er de optie om de reactie definitief te verwijderen.

Lees meer over: