Gebruikers blokkeren op LinkedIn

Gebruikers blokkeren op LinkedIn

Iets wat lang niet mogelijk was op LinkedIn was het blokkeren van andere gebruikers. Na veel verzoeken te hebben ontvangen voor een dergelijke feature is deze mogelijkheid recent doorgevoerd door het zakelijke sociale netwerk. Het gaat om een feature om een gebruiker te blokkeren en een feature om een gebruiker te rapporteren. Google+, Facebook en Twitter hebben al langer een vergelijkbare optie om gebruikers te blokkeren.

Om een andere gebruiker te blokkeren ga je naar de profielpagina van de betreffende gebruiker. Klik hier dan op het witte pijltje naast de knop om een bericht te verzenden. In het menu kan dan worden gekozen voor het blokkeren of rapporteren van de gebruiker.

Indien je kiest voor het blokkeren van de gebruiker dan zal diegene hier geen melding van ontvangen. Na het blokkeren zal diegene geen toegang meer hebben tot je eigen profiel, diegene kan je geen berichten meer sturen en de bestaande connectie zal worden verbroken. Indien je kiest voor het rapporteren van de gebruiker dan zal LinkedIn gaan controleren of er echt sprake is van ongepast gedrag of schendingen van de voorwaarden.

linkedin_blokkeren

linkedin_blokkeren_details

Lees meer over: