Game of Thrones het meest gedownload dit jaar

Game of Thrones Ook Torrentfreak komt dit jaar met een lijstje en deze lijst gaat over de televisieseries die dit jaar het meest illegaal zijn gedownload. Op de eerste plaats staat de wereldwijd populaire serie Game of Thrones gemaakt door de Amerikaanse televisiezender HBO.

Dat deze serie nu aan het einde van het jaar de eerste plaats zou gaan pakken in de lijst bleek al in mei dit jaar. Op dat moment liep het tweede seizoen van Game of Thrones en toen bleek uit cijfers van Big Champagne dat de serie vaak gedownload werd en het bedrijf voorspelde toen al dat de serie de meest gedownloade serie van 2012 zou worden.

Elke aflevering van Game of Thrones werd gemiddeld 4,2 miljoen keer gedownload, de serie trok op televisie gemiddeld 4,2 miljoen kijkers in de Verenigde Staten. Vooral buiten de Verenigde Staten worden deze series veel gedownload en de belangrijkste reden hiervoor is dat de afleveringen pas vaak veel later buiten de Verenigde Staten te zien zijn.

Na Game of Thrones staat op de tweede plaats Dexter met gemiddeld 3,8 miljoen downloads per aflevering, de serie waarvan seizoen zeven net volledig is uitgezonden in de Verenigde Staten stond afgelopen jaar nog op de eerste plaats. Op de derde plaats staat de populaire comedy The Big Bang Theory met gemiddeld 3,2 miljoen downloads.

series_gedownload_2012

Lees meer over: ,