Fysieke betaalkaart Google Wallet

Fysieke betaalkaart Google Wallet

Gebruikers van Google Wallet hebben vanaf nu de mogelijkheid gekregen om een fysieke betaalkaart te bestellen en te gebruiken in het dagelijks leven. Met de betaalkaart kunnen betalingen gedaan worden in onder andere winkels en restaurants, tevens kan de betaalkaart worden gebruikt in geldautomaten. Op deze manier hebben gebruikers van Google Wallet de mogelijkheid om eenvoudig te beschikken over hun online tegoed.

De nieuwe betaalkaart heeft een eigen pincode en werkt verder eigenlijk hetzelfde als iedere andere bekende creditkaart. Er kan ingesteld worden dat na elke transactie er automatisch een notificatie op een telefoon getoond wordt om op deze manier op de hoogte te blijven van alle uitgaven. Helaas kan de betaalkaart nog niet gebruikt worden in Nederland of in andere landen maar alleen in de Verenigde Staten. De betaalkaart is gratis voor alle gebruikers en bestellen kan middels de Google Wallet app voor Android.

Om de nieuwe betaalkaart te promoten heeft Google afspraken gemaakt met diverse retailers in de Verenigde Staten waarmee gebruikers kortingen kunnen krijgen.

google_wallet_betaalkaart

Lees meer over: ,