FView presenteert Windows Pad met Android, gebruikt foto Surface

Arvid Bux was als onderdeel van het team van Stylecowboys.nl in de afgelopen dagen in Berlijn om de grote elektronicabeurs IFA te bezoeken. Op de beurs maakte Arvid gisteren de onderstaande foto en nu als je kijkt naar deze foto zul je waarschijnlijk denken dat het gaat om de nieuwe tablet van Microsoft. Te zien is een officiële foto van de Surface van Microsoft echter wie goed kijkt ziet dat de titel afwijkt van de foto met Windows Pad.

Nog veel bijzonderder is dat onder de foto staat dat het gaat om een apparaat dat is voorzien van het mobiele besturingssysteem Android en niet zoals je volgens de titel zou verwachten Windows 8. De advertentie is afkomstig van een bedrijf genaamd FView, of Firstview waarvan onder andere tablets bij speelgoedzaak Intertoys zijn te vinden. Dit zijn goedkope tablets die tussen de 100 en 200 euro kosten en zijn voorzien van Android.

De echte Surface zal op 25 oktober samen met de nieuwe versie van Windows in New York gelanceerd worden door het bedrijf en vanaf 26 oktober in de winkels liggen.

Lees meer over: ,