Fullscreen Beam brengt YouTube naar Google bril

beam_fullscreenNu de bril van Google langzamerhand beschikbaar komt voor steeds meer mensen waaronder ontwikkelaars verschijnen er ook meer applicaties voor het apparaat. Een van de meest recente applicaties voor de bril is genaamd Fullscreen Beam en zorgt voor een koppeling met YouTube. De nieuwe applicatie is gemaakt door het bedrijf Fullscreen.

Gebruikers van de bril kunnen na het installeren van Fullscreen Beam eenvoudig een video opnemen en met behulp van de applicatie deze direct uploaden naar YouTube en eventueel automatisch delen op Twitter. Video's die worden geupload met Fullscreen Beam kunnen of eerst als privévideo worden ingesteld of publiekelijk worden gedeeld. Er is op dit moment nog geen applicatie van YouTube beschikbaar voor de bril van Google.

Hieronder in de video legt Drew Baumann van Fullscreen uit hoe de applicatie werkt.

Naast de bovenstaande applicatie voor YouTube werd er recent al een applicatie genaamd GlassTweet gelanceerd voor de bril om foto's te kunnen delen op Twitter. Ook werd recent door een ontwikkelaar Reddit Timeline uitgebracht voor de bril van Google. Met deze applicatie kun je eenvoudig door de laatste 25 berichten van Reddit bladeren waarop gereageerd en gestemd kan worden. Deze berichten worden elk uur ververst.

Lees meer over: , ,