Fountain Lady klaagt mogelijk winkelcentrum aan vanwege video

Een week geleden dook er een video op YouTube op waarin een vrouw was te zien die in een winkelcentrum tijdens het sms'en voorover in een fontein viel. De vrouw, Cathy Cruz Marrero was op weg naar haar werk en kreeg een bericht van een vriend die ze direct even ging beantwoorden en daardoor zag ze dus het fontein (inclusief muntjes) niet op tijd. De val werd opgenomen door beveiligingscamera's.

In de video die uiteindelijk online verscheen is te zien hoe de val op een beeldscherm meerdere keren wordt bekeken door medewerkers van het winkelcentrum.

Nadat de video op internet was beland werd Marrero op een gegeven moment gebeld door haar neef dat ze op internet te zien was. Dit viel niet echt in goede smaak met als gevolg dat ze nu overweegt om het winkelcentrum aan te klagen voor het plaatsen van de video op YouTube. "We are troubled by the fact that anyone at the Berkshire Mall responsible for releasing this video would find humor in an employee injured on the premises," aldus haar advocaat tegenover de website Readingeagle.com.

Ze geeft ook aan dat het maar liefst 20 minuten duurde voordat iemand van de beveiliging kwam kijken hoe het met ze was, alleen was ze toen natuurlijk allang vertrokken.

Telefoon

Marrero zal in ieder geval nooit meer al lopend sms'en geeft ze aan. De telefoon werkte overigens nog wel nadat deze opgedroogd was echter had ze de pech dat haar toestel een aantal dagen later werd gestolen op haar werk op het moment dat ze een aantal klanten aan het helpen was in de winkel. Een slechte week dus voor Marrero.

Video

De video die inmiddels al meer dan 3 miljoen keer is bekeken zie je hieronder evenals een kort interview met Marrero die zowel lachend als huilend over het incident praat.

Lees meer over: ,