Foto’s van het hoofdkantoor van Apple

De Amerikaanse website Applegazette.com heeft een grote collectie foto's bij elkaar weten te verzamelen van het hoofdkantoor van Apple gevestigd in Cupertino. De website heeft al deze foto's weten te vinden door sociale netwerken zoals Facebook, Foursquare, Flickr, YouTube en Instagram te doorzoeken en daarnaast zitten er diverse persfoto's tussen.

Zodoende krijgt iedereen een aardig beeld van het hoofdkantoor van Apple, iets wat je normaal gesproken niet zo heel snel te zien zou krijgen mede omdat het verboden is om foto's te maken in de diverse gebouwen. Het gaat om foto's van verschillende ruimtes, van cafés tot vergaderruimtes en ruimtes waar producten worden ontworpen en getest. Er zijn zelfs een aantal foto's van de parkeergarage onder het hoofdkantoor waarbij het dan met name ging om de dure auto's die er op dat moment stonden. Een aantal foto's bekijk je hieronder, de volledige collectie van alle 156 verzamelde foto's bekijk je op Applegazette.

Ruimteschip

Over het hoofdkantoor van Apple gesproken, het bedrijf is zoals bekend van plan om een nieuw hoofdkantoor lijkend op een ruimteschip te gaan bouwen in Cupertino. Echter de bouw van het cirkelvormige en futuristische hoofdkantoor heeft enige vertraging opgelopen zo blijkt uit nieuw documenten van het bedrijf ingediend bij de gemeente Cupertino.

Het plan was aanvankelijk dat de bouw volgend jaar zou beginnen maar dit zal nu 2014 gaan worden, het hoofdkantoor zou dan in 2016 klaar moeten zijn. Het ruimteschip werd vorig jaar door Steve Jobs gepresenteerd en krijgt onder andere een groot fitnesscentrum en 10.500 parkeerplaatsen. Rond het kantoor komen straks meer dan 7000 bomen.

Lees meer over: