Foto’s uploaden mobiele website Twitter

Sinds vorig jaar augustus is het mogelijk op om Twitter.com een foto te uploaden en toe te voegen aan een bericht. In samenwerking met Photobucket kan een foto eenvoudig middels een druk op de knop worden toegevoegd. In de mobiele applicaties voor iPhone en Android is het eveneens mogelijk om een foto toe te voegen aan een bericht maar tot op heden kon dit nog niet op de mobiele website van Twitter.

Het lijkt erop dat Twitter nu het kunnen toevoegen van afbeeldingen aan berichten toe gaat voegen aan de mobiele website. Mobile product manager van Twitter, Sung Hu Kim maakte dit bekend door eerst een foto te delen van een ondergaande zon en daarna een aanvullend bericht te plaatsen om aan te geven dat hij de foto via de mobiele website van Twitter had geplaatst. "That last photo was tweeted from my phone's BROWSER. Our amazing Twitter Mobile Web team did it again." aldus het bericht van Sung Hu Kim.

De afbeelding was afkomstig uit de fotobibliotheek op zijn eigen telefoon al is het ook mogelijk om direct een foto te maken en deze toe te voegen. De feature werkt op apparaten met Android Ice Cream Sandwich en Android Jelly Bean evenals op apparaten met iOS 6. De nieuwe versie van iOS zal morgen gepresenteerd worden door Apple.

Lees meer over: