Foto’s in nieuwsoverzicht opslaan dankzij update Facebook voor iOS

Facebook heeft een nieuwe versie van de applicatie uitgebracht voor de iPhone en de iPad. Als eerste is er een optie toegevoegd om een foto die je opent op te kunnen slaan.

Tot op heden was het alleen mogelijk om tijdens het bekijken van een foto in het nieuwsoverzicht te klikken op de vind-ik-leuk, een reactie te plaatsen en vrienden te taggen. Naast het opslaan van een foto kan deze ook nu ook direct worden ingesteld als profielfoto en een afbeelding kan nu opnieuw worden gedeeld. De twee nieuwe opties zijn te vinden door na het installeren van de update op de drie puntjes onder de vergroting te klikken. Verder geeft het sociale netwerk aan dat het nu eenvoudiger is om plaatsen te bewerken op de iPhone en dat evenementen sneller worden geladen op een iPhone.

Facebook voor de iPhone en iPad kan hier gedownload worden in de App Store van Apple.

facebook_foto_delen_ios

Facebook Paginabeheer

Naast de update voor de algemene applicatie heeft het sociale netwerk een nieuwe versie van Facebook Paginabeheer voor zowel iOS als Android uitgebracht. Begin deze maand werd versie 2.0 van Paginabeheer voor iOS uitgebracht en nu is daar al versie 2.1. Met de laatste versie heeft Facebook gedetailleerde berichtstatistieken weer toegevoegd aan de applicatie en daarnaast zijn er diverse bugs opgelost. De applicatie downloaden kan hier.

Wat betreft Facebook Paginabeheer voor Android geeft het sociale netwerk aan: Berichten tegelijkertijd plaatsen en promoten, Een gedeeld bericht maken van een externe link en Foto's delen uit andere apps. De applicatie voor Android is hier te vinden in Google Play.

Lees meer over: , , , ,