Foto’s dummy iPad Mini uitgelekt

De Franse website Nowhereelse.fr heeft een aantal foto's gepubliceerd die oorspronkelijk afkomstig zijn van een Chinese website waarop een dummy iPad Mini is te zien. Het gaat dan om een mock-up van het apparaat die door fabrikanten gebruikt kan worden om bijvoorbeeld hoesjes te maken. Zoals gebruikelijk is het niet met zekerheid te zeggen of het echt om de iPad Mini gaat of dat de dummy door creatievelingen in elkaar is gezet. In de eerste foto is een vergelijking te zien tussen de iPad, de Mini, de iPhone 5 en 4S.

De iPad Mini die inmiddels ook wel iPad Air is genoemd krijgt waarschijnlijk een scherm van 7.85 inch en is 7.2 millimeter dik. Vanavond om 19:00 uur zal Apple als eerste de langverwachte iPhone 5 gaan presenteren echter zal de iPad Mini dan nog niet gaan verschijnen, het bedrijf zal het apparaat vermoedelijk volgende maand gaan lanceren.

Eerder kwam de Franse website ook al met foto's van de nieuwe iPhone en afgelopen week nog lekte er een aantal foto's uit van alleen de achterkant van de kleinere iPad.

Lees meer over: