Foto Bing gebruiken op homepage Google

Zoekmachine Bing van Microsoft staat erom bekend dagelijks een andere foto als achtergrond te plaatsen op de homepage en in sommige gevallen zelfs een video. Daarnaast is het al langere tijd mogelijk om op de homepage van Google een foto in te stellen als achtergrond. Een extensie voor Google Chrome speelt hier op in door de dagelijkse foto van Bing als achtergrond in te stellen op de homepage van Google.

Na het installeren van de extensie wordt er een knop toegevoegd aan de browser waarmee de instellingen eventueel gewijzigd kunnen worden, tevens na installatie zal de homepage van de zoekmachine direct worden voorzien van de foto die op dat moment door Bing wordt gebruikt. Nadeel is echter wel dat op grotere schermen de foto uitgerekt zal worden maar het voordeel is dat je elke dag een andere nieuwe foto te zien krijgt.

De extensie is hier te vinden, de button kan na installatie overigens verborgen worden. Klik dan met de rechtermuisknop op de knop en kies in het menu voor de optie Hide button.