Foto Ashton Kutcher als Steve Jobs in de film jOBS

Hierboven zie je een foto van acteur Ashton Kutcher, bekend van onder meer de CBS serie Two and a Half Men en jaren geleden van That '70s Show in de rol van Steve Jobs. De nieuwe biografische film over Steve Jobs zal volgend jaar op het Sundance Film Festival, het grootste Amerikaanse filmfestival voor de onafhankelijke film in première gaan.

Het filmfestival zal plaatsvinden in Park City in de Amerikaanse staat Utah van 17 tot en met 27 januari en de film zal het festival gaan afsluiten. De film met als titel jOBS gaat over het vroege leven van de vorig jaar overleden Steve Jobs, van hippie tot oprichter van Apple.

Regisseur van de film is Joshua Michael Stern, de omschrijving is als volgt: "The true story of one of the greatest entrepreneurs in American history, jOBS chronicles the defining 30 years of Steve Jobs’ life. jOBS is a candid, inspiring and personal portrait of the one who saw things differently." Een aantal andere acteurs die in de film spelen naast Ashton Kutcher zijn, Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J.K. Simmons en Matthew Modine.

Sony Pictures

Momenteel werkt Sony Pictures ook nog aan een film over Steve Jobs. Sony kocht de filmrechten van de biografie nog voordat deze uit was gekomen voor een vermoedelijk bedrag van 3 miljoen dollar. De film wordt geproduceerd door Mark Gordon die in het verleden onder andere werkte aan bekende films als Speed en Saving Private Ryan.

Lees meer over: ,