Flickr voor iPhone en iPod Touch ook met fotofilters

flickrNiet alleen Twitter heeft recent nieuwe versies uitgebracht van de mobiele applicaties voor Android en iOS waarmee fotofilters zijn toegevoegd maar ook fotodienst Flickr heeft een nieuwe versie uitgebracht van applicatie voor iOS, inclusief nieuwe filters.

De applicatie is beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch en deze versie brengt een aantal fotofilters met zich mee om zodoende direct binnen de applicatie gemaakte foto's te kunnen bewerken. Er zijn in totaal zestien verschillende fotofilters beschikbaar die allemaal de naam hebben van een dier, detail hierbij is dat de zestien nieuwe fotofilters net als in het geval van de fotofilters in de applicaties van Twitter afkomstig zijn van Aviary.

Als je dan klaar bent met het bewerken van je gemaakte foto's kun je deze tegelijkertijd delen op Facebook, Twitter en Tumblr of versturen per mail. Contacts heeft een nieuwe weergave gekregen om makkelijker foto's van vrienden of andere fotografen te ontdekken. Flickr 2.0 voor de iPhone en iPod Touch kan hier gedownload worden in de App Store.

Lees meer over: , , , ,