Flexibele breedte voor ingevoegde berichten van Facebook

Flexibele breedte voor ingevoegde berichten van Facebook

Voor berichten afkomstig van Facebook ingevoegd op websites kan er nu een gewenste breedte ingevoerd worden. Op deze manier kunnen publiekelijk beschikbare berichten net als berichten van bijvoorbeeld Twitter ingevoegd worden op een website. De mogelijkheid om berichten van Facebook in te voegen op een website werd in augustus dit jaar officieel geïntroduceerd nadat het al een maand mogelijk was om berichten in te voegen.

Een ingevoegd bericht van het sociale netwerk beschikt over vrijwel alle bekende features zoals de optie om het bericht te liken evenals de optie om het bericht opnieuw te delen.

De breedte bepalen van een bericht kon tot op heden echter nog niet. Met de update kan er nu gekozen worden voor een breedte tussen de 350 pixels en 750 pixels. De breedte kan direct worden ingesteld in de popup waar de code van een bericht staat maar later wijzigen in de code zelf kan uiteraard ook. Op mobiele websites zal de breedte van het bericht automatisch aangepast worden aan de breedte van de omliggende container.

facebook_bericht_insluiten

Lees meer over: