Flash-plugin nu definitief in Google Chrome

Eind maart maakte Google bekend dat standaard een Flash-plugin mee te gaan leveren met browser Google Chrome. De afgelopen maanden werd de plugin getest in het ontwikkel-kanaal van de browser en het bèta-kanaal en nu is het tijd om de Flash-plugin standaard in de stabiele versie van de browser te integreren.

Dit heeft als voordeel dat de plugin van Adobe dus niet meer apart geïnstalleerd hoeft te worden zoals dit normaal gesproken het geval is om Flash animaties te kunnen weergeven. Een ander voordeel is dat je als gebruiker geen zorgen meer hoeft te maken over het installeren van nieuwe versies aangezien dit nu automatisch gaat.

Eventueel kun je de plugin uitschakelen door in de adresbalk 'chrome://plugins' te typen. In dat geval zal Chrome gebruik maken  van de al geïnstalleerde versie van de Flash player op het systeem, mits aanwezig uiteraard.

Chrome Fastball

Om de Flash-plugin te testen creëerde het team van Google Chrome een speciaal spel dat gespeeld kan worden op YouTube. Het spel, Chrome Fastball is hier te vinden.

Lees meer over: , , ,