Firefox voor Metro-interface Windows 8 wederom uitgesteld

Firefox voor Metro-interface Windows 8 wederom uitgesteld

Firefox voor de Metro-interface van Windows 8 is wederom uitgesteld. Mozilla is nu al bijzonder lang bezig met de ontwikkeling van de browser voor Windows 8 en de releasedatum werd al meerdere keren opgeschoven. Meer dan een jaar geleden werd een eerste testversie al gepresenteerd en de eerste aankondiging van een versie voor de Metro-interface van het besturingssysteem werd al in februari 2012 gedaan door Mozilla.

Uit de laatste planning blijkt dat de browser waarschijnlijk uitgebracht zal gaan worden op 18 maart samen met de release van Firefox 28. Eerst moeten er nog de nodige bugs worden verholpen. Tevens heeft Mozilla aangekondigd de release van de komende versie van Firefox twee weken op te schuiven zodat ontwikkelaars van de feestdagen konden genieten, Firefox 27 zal zodoende gaan uitkomen op 4 februari in plaats van 21 januari. Hierdoor is de release van Firefox 28 automatisch ook opgeschoven naar dus 18 maart.

Voor wie hier niet op wil wachten kan al langer Google Chrome gebruiker, de browser voor de Metro-interface is al beschikbaar sinds de lancering van het besturingssysteem in 2012.

Lees meer over: , , ,