Firefox 4 beta 4 beschikbaar

Mozilla heeft de vierde beta van Firefox 4 beschikbaar gesteld. In deze beta is Firefox Sync standaard opgenomen. Firefox Sync zorgt voor synchronisatie van geschiedenis, wachtwoorden, bladwijzers en open tabbladen. Op deze manier heb je op meerdere plaatsen waar je Firefox gebruikt de beschikking over je eigen gegevens.

Verder in deze beta Firefox Panorama, voorheen bekend als Tab Candy. Dit is een functie om tabbladen te groeperen en te beheren wat met name handig is als je veel tabbladen hebt openstaan. Na het klikken op de knop volgt een overzicht met alle openstaande tabbladen inclusief thumbnails. Vervolgens kan er een nieuwe groep worden gemaakt door een thumbnail uit de bestaande groep te slepen of door simpelweg een vlak te slepen met de muis. Voor elke groep kan een titel ingevuld worden.

Downloaden kan op deze pagina, de beta weegt 8 MB en is beschikbaar in 39 talen waaronder het Nederlands. Er zal nu nog een beta gaan volgen in september, de definitieve versie van Firefox 4 wordt verwacht in oktober.

Lees meer over: , ,