Firefox 12 uitgebracht

Mozilla heeft versie 12 van browser Firefox uitgebracht. In deze nieuwe versie zijn weer de nodige kleine verbeteringen doorgevoerd waaronder een handige toevoeging voor ontwikkelaars in de vorm van regelnummers bij het bekijken van de bron van een website. Een overzicht met alle verbeteringen bekijk je hier.

Firefox 12 is tevens de laatste versie die nog geïnstalleerd kan worden op systemen met Windows 2000 en Windows XP met Service Pack 1. De volgende versie van de browser kan alleen geïnstalleerd worden op systemen met Windows XP Service Pack 2 en hoger.

De Nederlandse versie van Firefox 12 kan hier gedownload worden.

Met deze versie kan de browser nu ook in de toekomst stilletjes worden bijgewerkt. Nadat de browser voor het eerst is geïnstalleerd kan het bijwerken automatisch op de achtergrond worden uitgevoerd. Hiermee slaat Firefox dezelfde weg in als Chrome.

Firefox 3.6

Mozilla heeft tevens laten weten dat ondersteuning voor Firefox 3.6 per 24 april definitief gaat stoppen en er geen patches meer zullen worden uitgebracht. Daarom is het aan te raden dat als je deze versie nog gebruikt om te upgraden naar de meest recente versie. Dit kan nu nog handmatig maar na 24 april zal Mozilla automatisch gaan upgraden.

Lees meer over: , ,