Films nu beschikbaar in Nederlandse versie Google Play Store

Films nu beschikbaar in Nederlandse versie Google Play Store

Het kunnen kopen en huren van films in standaard definitie (SD) en hoge definitie (HD) in de Google Play Store kan vanaf vandaag ook in Nederland. Apps, spellen, muziek en boeken waren al beschikbaar in de Nederlandse webwinkel. Het beschikbare aanbod bevat films afkomstig van grote internationale studio’s zoals NBC Universal, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, Twentieth Century Fox en Warner Bros, evenals films van onafhankelijke distributeurs. Films die gehuurd kunnen worden zijn er vanaf een prijs van 2,99 euro, dit is een film in standaard definitie. Het huren van een film in hoge definitie kost 3,99 euro. Over het algemeen is er dan een periode van 30 dagen om de gehuurde film te bekijken, zodra de film eenmaal gestart is moet deze binnen 48 uur worden bekeken.

Vanaf je smartphone of tablet met Android kun je naar films zoeken met de Google Play Store-app en ze direct bekijken in de Google Play Movies-app. Je kunt films ook downloaden naar een mobiel apparaat met Android of iOS, zodat je ze op elk gewenst kunt bekijken, zonder de noodzaak van een internetverbinding. Op internet kun je films vinden en bekijken op de website van Google Play, te vinden op play.google.com/movies. Via je Google Account kun je de beschikbare films opvragen via zowel Google Play als YouTube.

Het kunnen huren en kopen van films in de Google Play Store is naast Nederland verder beschikbaar gekomen in Angola, Aruba, Benin, Bolivia, Burkina Faso, Cambodja, Kaapverdië, Chili, Colombia, Costa Rica, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Ecuador, El Salvador, Finland, Gabon, Guatemala, Haïti, Honduras, Ivoorkust, Luxemburg, Mali, Mauritius, Namibië, Nicaragua, Niger, Noorwegen, Panama, Paraguay, Peru, Portugal, Rwanda, Senegal, Zweden, Togo, Uruguay, Venezuela en als laatste ook in Zambia.

Verkoop Nexus toestellen en accessoires

Naast het bovenstaande heeft Google laten weten dat het in de loop van de week ook mogelijk zal gaan worden om verschillende producten te kopen, waaronder de Nexus 5.

google_play_movies

Lees meer over: , ,