Ferrari FF en LaFerrari uitgerust met iPad Mini’s

ferrari_logoFerrari zal in de toekomst iPad Mini's en Siri gaan toevoegen aan de auto's van het bedrijf. Het nieuws komt slechts enkele maanden nadat Eddy Cue, Senior Vice President Internet Software and Services bij Apple toetrad tot Raad van Bestuur van Ferrari.

Het eerste model van de autofabrikant die zal worden uitgerust met maar liefst twee iPad Mini's is de FF die in 2011 werd gepresenteerd. De twee apparaten zullen achterin worden geplaatst. Daarnaast zal de LaFerrari die deze week in Geneve werd gepresenteerd en waarvan er slechts 499 gemaakt zullen worden standaard een iPad Mini gaan krijgen.

De bestuurder kan Siri activeren met de Eyes Free functie, deze functie werd afgelopen jaar door Apple gepresenteerd en maakt onderdeel uit van iOS 6. Siri activeren kan dan simpelweg middels een druk op de knop op het stuur zodat er geen menu's geopend hoeven worden. Op deze manier kan de bestuurder bijvoorbeeld snel iemand bellen, muziek selecteren en berichten opstellen en laten voorlezen. In de komende maanden zal het bedrijf meer details gaan vrijgeven over de verdere samenwerking met Apple.

LaFerrari

Lees meer over: , ,