Facebook vriendschapspagina’s mobiel beschikbaar

Facebook heeft recent de vriendschapspagina’s ook op mobiel beschikbaar gemaakt, dit zijn de pagina's waarop de geschiedenis van een vriendschap tussen twee gebruikers bekeken kan worden. Het was pas sinds vorige maand dat Facebook de pagina een nieuw uiterlijk gaf vergelijkbaar met de layout van profielen. De pagina's zijn momenteel alleen nog maar te bekijken door te gaan naar m.facebook.com, in de mobiele applicaties voor iOS en Android is dit nog niet mogelijk maar dit zal in de komende maanden volgen.

De mobiele versie kan niet worden voorzien van een aangepaste coverfoto zoals dit met de desktopversie wel kan. Middels de 'vriendschap bekijken' links op verschillende plekken kan een dergelijke pagina geopend worden zoals hieronder aangegeven in de screenshot waarna de volledige geschiedenis van de vriendschap in beeld verschijnt.

In het geval dat een vriendschap tussen twee andere gebruikers wordt bekeken zijn alleen de geplaatste berichten te zien die anders ook gewoon bekeken konden worden.

facebook_vriendschap

Lees meer over: