Facebook voor Windows 8 mogelijk gelijk met Windows 8.1 beschikbaar

Facebook voor Windows 8 mogelijk gelijk met Windows 8.1 beschikbaar

Eind juni tijdens de ontwikkelaarsconferentie Build in het Moscone Center in San Francisco door Microsoft aangekondigd dat er een applicatie van Facebook voor de Metro-interface van Windows 8 zou gaan verschijnen. Op dat moment liet Microsoft tevens weten dat Foursquare en zou gaan verschijnen voor Windows 8 en waar deze applicatie recent werd uitgebracht ontbreekt een applicatie van het sociale netwerk tot op heden nog altijd.

Microsoft heeft geen datum genoemd voor release maar mogelijk zal de applicatie tegelijk gaan komen met de komst van Windows 8.1 volgende maand. Microsoft Spanje plaatste namelijk een bericht op Twitter, in het bericht stond dat met Windows 8.1 tevens Facebook zal gaan verschijnen echter verwijderde het bedrijf na plaatsing al snel weer de betreffende tweet. Aan het bericht van Microsoft Spanje werd de bovenstaande screenshot toegevoegd. Microsoft wilde verder niet reageren. Een andere applicatie die werd aangekondigd voor Windows 8 door Microsoft maar nog altijd ontbreekt is Flipboard.

Sinds maart dit jaar is er overigens al wel een officiƫle applicatie van Twitter voor Windows 8. De applicatie kan hier gedownload worden in de Windows Store.

Lees meer over: , ,