Facebook voor Windows 8.1 uitgebracht, niet te downloaden voor Windows 8

Facebook voor Windows 8.1 uitgebracht, niet te downloaden voor Windows 8

Nadat er sinds maart dit jaar al een app bestaat van Twitter voor Windows 8 is er nu ook eindelijk een app verschenen van Facebook voor Windows, het gaat dan wel om het gisteren door Microsoft uitgebrachte Windows 8.1. Dat de app van Facebook zou gaan verschijnen werd eerder dit jaar tijdens de ontwikkelaarsconferentie Build in San Francisco door Microsoft aangekondigd, op dat moment werd er nog geen datum genoemd maar werd er al wel verwacht dat de app tegelijk met Windows 8.1 zou gaan verschijnen.

De app is qua layout vergelijkbaar met Facebook.com en de al bestaande mobiele apps. Aan de linkerkant is het menu te vinden om onder andere berichten, evenementen, foto's groepen, en instellingen te openen. Bovenin is de bekende blauwe balk te zien en in het midden het nieuwsoverzicht. Aan de rechterkant is de chatfunctie van Facebook te zien.

Facebook voor Windows 8.1 kan hier in de Windows Store worden gedownload. Gebruikers met Windows 8 zien de app wel staan in de downloadwinkel van Microsoft maar krijgen een melding dat de computer niet aan de minimale systeemeisen voldoet.

facebook_windows_8_1

facebook_windows_8_2

facebook_windows_8_3

facebook_windows_8_4

facebook_windows_8_5

Lees meer over: , ,