Facebook voor iOS krijgt Graph Search

Facebook voor iOS krijgt Graph Search

Facebook zal binnenkort de eerder dit jaar geïntroduceerde zoekfunctie gaan doorvoeren in Facebook voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Begin dit jaar presenteerde het sociale netwerk een nieuwe zoekfunctie om makkelijk mensen, plaatsen en dingen te kunnen zoeken en afgelopen week kondigde Facebook nog de toevoeging aan van het kunnen zoeken naar berichten, status updates, onderschriften van foto's, check-ins en reacties.

De zoekfunctie zal naar verwachting binnenkort worden toegevoegd aan Facebook voor iOS als aanvulling op de huidige zoekfunctie in de app. Tot nu toe is Graph Search beperkt tot de desktopversie van Facebook. Het sociale netwerk zou daarnaast momenteel werken aan een redesign voor Facebook Messenger voor iOS en een vergelijkbare nieuwe versie van Facebook Messenger voor Android. Er zou getest worden met twee verschillende layouts voor de app waaronder een layout die sterk lijkt op het berichtensysteem van iOS. Tevens zal Facebook Messenger straks het adresboek op een iPhone kunnen benaderen om te bekijken welke contactpersonen berichten van het netwerk kunnen ontvangen.

Ook zou Facebook momenteel werken aan nieuwe videofilters voor Instagram. Het is nog niet duidelijk wanneer alle genoemde updates definitief zullen worden doorgevoerd.

graph_search_facebook_ios