Facebook voegt nieuwe features toe aan app voor Windows 8.1

Facebook voegt nieuwe features toe aan app voor Windows 8.1

Facebook heeft een nieuwe versie uitgebracht van de app voor Windows 8.1. De app van het sociale specifiek netwerk voor Windows 8.1 werd op 18 oktober uitgebracht en steeg al snel naar de eerste plaats in het lijstje met de populairste gratis apps voor het besturingssysteem. Meer dan een maand later staat de app nog altijd op de eerste plaats.

Sinds vorige maand is de app al meerdere keren bijgewerkt door Facebook en werden er nieuwe features toegevoegd. Met de nieuwste update kun je als gebruiker zowel een profielfoto als een een grote coverfoto uploaden en instellen vanuit de app. Tevens kan de profielfoto van Facebook worden ingesteld als profielfoto voor het Windows account.

Verder kunnen bestanden en afbeeldingen in chatberichten worden gedownload en worden geüpload, afbeeldingen kunnen worden geüpload naar een specifiek album en er kan een tweede tegel worden ingesteld op het startscherm om het onderdeel met berichten rechtstreeks te kunnen openen. Als laatste zijn er diverse bugs in de app verholpen.

Facebook voor Windows 8.1 kan hier in de Windows Store worden gedownload.

facebook_voor_windows81

Lees meer over: , ,