Facebook, Twitter en Pinterest updaten apps voor iOS 6 en iPhone 5

Zowel Facebook, Twitter als Pinterest hebben de applicaties in de App Store van Apple voorzien van een update speciaal voor iOS 6 en de komst van de nieuwe iPhone 5.

Wat betreft Facebook gaat het om de al recent vernieuwde applicatie. Nieuw in versie 5.0.1 is alleen ondersteuning voor iOS 6 en iPhone 5, daarnaast zijn er enkele bugfixes doorgevoerd. Het sociale netwerk heeft tevens een update uitgebracht van Facebook Paginabeheer. Ook hier zijn enkele bugfixes voor iOS 6 doorgevoerd en daarnaast enkele prestatieupdates. Er is geen update uitgebracht van Facebook Messenger voor iOS dit terwijl er wel een grote update is uitgebracht van Facebook Messenger voor Android. Wat betreft de applicatie Facebook Camera voor iOS is er ook geen update uitgebracht.

Aanvullend op de uitgebrachte updates heeft het sociale netwerk laten weten de intentie te hebben om elke 4 tot 8 weken de applicaties te updaten voor beide mobiele platformen.

Twitter en Pinterest

Twitter en Pinterest hebben beide hun applicaties voor iOS bijgewerkt. Wat betreft Twitter gaat het om ondersteuning voor de iPhone 5 en iOS 6 en enkele doorgevoerde bugfixes.

Lees meer over: , , , , ,