Facebook toont meldingen Facebook Gifts vanwege Valentijnsdag

Facebook Valentijnsdag Speciaal voor Valentijnsdag promoot Facebook vandaag voor gebruikers in de Verenigde Staten het onlangs geïntroduceerde Facebook Gifts. Diverse gebruikers die aangegeven hebben op het sociale netwerk een relatie te hebben zien meldingen in beeld verschijnen op zowel desktop als in de mobiele applicaties waarin de naam van hun partner wordt genoemd. Andere meldingen die verschijnen zijn algemener en verwijzen direct naar een cadeau. Tijdens de afgelopen feestdagen deed Facebook al iets vergelijkbaars met meldingen om Facebook Gifts te promoten en inmiddels worden er ook knoppen geplaatst onder verjaardagen die aan de rechterkant worden geplaatst.

Voor Valentijnsdag zijn er een aantal nieuwe cadeaus toegevoegd waaronder allerlei snoep tot 5 dollar. Sommige gebruikers zien tijdelijke aanbiedingen in beeld van 1 dollar.

facebook_valentijnsdag_gifts

Aanvullend op Facebook Gifts heeft Facebook de onderstaande infographic gemaakt voor Valentijnsdag als onderdeel van Facebook Stories, ook aangepast voor Valentijnsdag.

Facebook Valentijnsdag

Lees meer over: