Facebook toont in nieuwsoverzicht of vriend online is

Facebook toont in het nieuwe nieuwsoverzicht nu ook wanneer een vriend online is binnen een bericht. Zoals hieronder is te zien in de screenshot wordt direct achter de naam van degene die het bericht geplaatst heeft getoond dat diegene online beschikbaar is om mee te chatten. Het icoon is alleen te zien in het geval van gewone berichten, niet bij foto's.

facebook_chat

Met de nieuwe indeling van het nieuwsoverzicht is de chatfunctie verplaatst naar de linkerkant. Echter lijkt het sociale netwerk nu ook weer de chatfunctie terug te gaan brengen aan de rechterkant zoals met de oude interface zo hebben enkele gebruikers gespot. Doordat de chatfunctie dus ook al aan de linkerkant staat is de chatfunctie aan de linkerkant dus overbodig. In de screenshot hieronder is de dubbele chatfunctie te zien.

facebook_chat_dubbel

Vragen

Tevens is Facebook begonnen met het vragen aan gebruikers om hun profiel compleet te maken indien dit nog niet het geval was. Diverse gebruikers melden bovenaan het nieuwsoverzicht een vraag te zien zoals de vraag die hieronder is te zien. Facebook stelt de vragen in ieder geval aan zowel Nederlandse als Engelse gebruikers. Een vraag kan bijvoorbeeld zijn naar welke school je bent gegaan vroeger of waar je bent opgegroeid.

facebook_vragen

Lees meer over: