Facebook Timeline Movie Maker

Facebook heeft ter promotie van de nieuwe profielpagina in samenwerking met marketingbureau Definition6 de applicatie Timeline Movie Maker bedacht. Met Movie Maker maak je als gebruiker van Facebook, mits je al over Timeline beschikt, eenvoudig een video met hoogtepunten (foto's, video's en check-ins) afkomstig van je eigen tijdlijn.

Na het maken van de video krijg je de mogelijkheid om de video te voorzien van muziek, je hebt hier de keus uit een vijftal muzieknummers. Hier tevens de optie om gekozen foto's en video's eventueel nog te vervangen mocht je niet helemaal tevreden zijn met de keuzes die de applicatie heeft gemaakt. Daarna kan de video gedeeld worden op Facebook.

Zodra je begint moet je eerst toestemming geven om de applicatie toegang te geven tot je gegevens. Belangrijk is ook om te weten dat je minstens 75 foto's moet hebben gedeeld om de video te kunnen maken. De app is te vinden op timelinemoviemaker.com en is niet beschikbaar in het Nederlands maar alleen in het Engels, Frans, Duits en Spaans.

Lees meer over: